ENGELS VOOR DE WAT GEVORDERDEN

(GEDURENDE DE GEHELE CURSUS IS ER EVENTUEEL INSTROOM MOGELIJK.)

Voor wie?

Voor iedereen die al redelijk goed Engels spreekt, verstaat, leest en schrijft maar die zijn/haar kennis en vaardigheden verder wil uitbreiden met nog meer theorie en praktijk.
 

Waar?


In Buurthuis De Meerpaal, in de Kleine zaal.

Wanneer?

Maandagochtend wekelijks van 11:00 uur tot 12:00 uur. Het eerstvolgende blok van 10 lessen begint op maandagochtend 2 maart 2020.

Kosten?

E 40 per 10 lessen, dit is exclusief het cursusboek./Docente: Bridgette Tompkins. 
 

Wat kun je leren?
 

Er wordt gewerkt met de methode Fairway deel 3 en met losse lessen en oefeningen, aangepast aan de wensen van de deelnemers. Elke leerling krijgt de ruimte om zijn/haar gesproken Engels te oefenen en te verbeteren.

Ook komen grammaticaregels uitgebreid aan de orde. In onderling overleg kan ervoor worden gekozen om thuis allemaal een boek uit de Angelsaksische literatuur te lezen, om vervolgens daar delen van samen te vatten en op de cursus te bespreken: Goed voor de lees- en spreekvaardigheid!
Belangrijk!


U dient zelf het cursusboek Fairway deel 3 aan te schaffen. Fairway deel 3 bestaat uit een tekst- en werkboek, inclusief 2 audio cd's. Het ISBN: 9789054518341.
Kosten: Ongeveer E 35,00. De levertijd is ongeveer 2 á 3 werkdagen.


Inschrijven: Er zijn nog plaatsen vrij! Instroom gedurende een blok is mogelijk! U betaalt dan de resterende aantal lessen van het blok. Leest u, voordat u zichzelf inschrijft voor de cursus, onze cursusvoorwaarden nog even onder het tabblad cursussen.

 

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website. Die kunt u vinden onder het tabblad cursussen en vervolgens gaat u naar Cursus Engels voor gevorderden.

 

Industrielaan 1
6717 EL Ede
Tel. 0318-630514
Mail: 
info@meerpaalede.nl

Contact

Buurthuis De Meerpaal Industrielaan 1
Ede
6717 EL
0318-630514 info@meerpaalede.nl