GOUDEN CULTUUR

 

WOENSDAGMIDDAG 7 november 2018 VAN 14:00 UUR TOT 16:00 UUR.

WANT WE BLIJVEN JONG VAN BINNEN! DOOR DE JUF, DE BAKKER EN DE DOMINEE (NIEUWE VOORSTELLING!)

 

BEKENDE, GEZELLIGE, VROLIJKE DAN WEL ONTROERENDE LIEDJES, DIE MET EVENVEEL ENTHOUSIASME DOOR ONS PUBLIEK WORDEN MEEGEZONGEN.

Alles op een originele en grappige wijze aan elkaar gepraat door de lieve juf, de gekke bakker en de dominee-pianist.
 

Waar moet u aan denken?

Naast echte meezingers zoals Kijk eens in de poppetjes van m’n ogen, Daar zijn de appeltjes van oranje weer, Waterlooplein, Falderie Fardera. Maar ook serieuze liedjes, zoals: Ik zou wel eens willen weten, Het Dorp en Zo heerlijk rustig.


Maar het is toch vooral vrolijkheid wat de klok slaat: Zorg dat je erbij komt, Och was ik maar bij moeder thuis gebleven, Koffie, lekker bakkie koffie..

Ook als het om de liefde gaat: Met zulke rozen als op jouw wangen, Als ik twee maal met m’n fietsbel bel, Je bent niet hip, Alle leuke jongens willen vrijen, Janus pak me nog een keer, Dan moet je m’n zuster zien.


En heel bijzonder: de juf geeft een ouderwets lesje aardrijkskunde (Wat dacht u van een rijtje als Hoogezand-Sappemeer, Zuidbroek, Scheemda, Veendam, Wildervank, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Stadskanaal), waarbij vanzelf ook vele liedjes de revue passeren!


 
Bent u senior en wilt u een gezellige middag beleven? Kom dan ook. U kunt zich opgeven tot en met woensdagochtend 7 november. Tot dan!

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige woensdagmiddagen!
 

 

OPGAVEFORMULIER WOENSDAGMIDDAG 7 NOVEMBER 2018 VANAF 14:00 UUR/GOUDEN CULTUUR.

Contact

Buurthuis De Meerpaal Industrielaan 1
Ede
6717 EL
0318-630514 info@meerpaalede.nl