Maandelijkse Rijbewijskeuringen in De Meerpaal (uitgezonderd de schoolvakanties)
 

PERSBERICHT
 

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN EDE
 

EDE - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 23 en 31 mei, 13 en 27 juni 2019 in de Meerpaal, Industrielaan 1 en vervolgens twee keer per maand in Buurthuis De Meerpaal.

 

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de websitewww.rijbewijskeuringsarts.nl.

 

Tarieven per januari 2019 (incl. BTW): 75+ B/E € 45,00medisch € 65,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 65,00.
Leden van CNV/FNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 10,00 korting op bovenstaande prijzen.
 

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

 

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). U beantwoord de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt u het keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail toegestuurd van het CBR.

 

De verwerking en beoordeling door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

 

 

Contact

Buurthuis De Meerpaal Industrielaan 1
Ede
6717 EL
0318-630514 info@meerpaalede.nl